Vælg en side


HVEM ER VI 


REFERENCER 


PEAK TRANSIT 


KONTAKT 

Virksomhed

I en verden i konstant bevægelse, hvor forandringer sker stadigt hurtigere, bliver virksomheders evne til at omorganisere og genplacere sine medarbejdere et konkurrencemæssigt parameter.

 

Vi hjælper med de svære forandringer

Vi kalder vores outplacement-forløb Peak Transit, og med det tilbyder vi en god og professionel håndtering af det at opsige medarbejdere. Vi fungerer som en fortrolig partner for både virksomheden og den enkelte kandidat gennem hele processen. Vi hjælper med at tilpasse organisationen og støtter de enkelte medarbejdere og ledere gennem vanskelige ændringer. At tilpasse organisationen – herunder at opsige medarbejdere – er ofte en svær opgave, fordi det handler om både at håndtere virksomhedens behov og de berørtes situation. I dag er vores samfund særdeles transparent og netværksbaseret, og det rygtes hurtigt, hvis en virksomhed ikke håndterer en afskedigelse professionelt.

Håndter udfordringerne og bevar integriteten

Med vores hjælp kan I håndtere afskedigelser på en respektfuld og værdig måde uden at skade evnen til at tiltrække og rekruttere nye medarbejdere i fremtiden. Outplacement som strategi er i dag et naturligt element, såvel som en ansættelses- eller onboarding-strategi er. Og så bidrager det til virksomhedens sociale ansvar. Hos Peak Rekruttering har vi dygtige og erfarne konsulenter, der alle har arbejdet bredt med rekruttering, outplacement og karriereudvikling. Vi er et moderne konsulenthus, der matcher vores kunder og kandidater på erfaring, kompetencer og værdisæt. Det er med til at sikre høj faglighed og kvalitet i samarbejdet. Vi arbejder på alle niveauer – fra specialister til topledere, og samarbejdet med os foregår i en åben dialog præget af tillid, engagement og respekt.

VIRKSOMHED

I en verden i konstant bevægelse, hvor forandringer sker stadigt hurtigere, bliver virksomheders evne til at omorganisere og genplacere sine medarbejdere et konkurrencemæssigt parameter.

 

Vi hjælper med de svære forandringer

Vi kalder vores outplacement-forløb Peak Transit, og med det tilbyder vi en god og professionel håndtering af det at opsige medarbejdere. Vi fungerer som en fortrolig partner for både virksomheden og den enkelte kandidat gennem hele processen. Vi hjælper med at tilpasse organisationen og støtter de enkelte medarbejdere og ledere gennem vanskelige ændringer.

At tilpasse organisationen – herunder at opsige medarbejdere – er ofte en svær opgave, fordi det handler om både at håndtere virksomhedens behov og de berørtes situation. I dag er vores samfund særdeles transparent og netværksbaseret, og det rygtes hurtigt, hvis en virksomhed ikke håndterer en afskedigelse professionelt.

Håndter udfordringerne og bevar integriteten

Med vores hjælp kan I håndtere afskedigelser på en respektfuld og værdig måde uden at skade evnen til at tiltrække og rekruttere nye medarbejdere i fremtiden. Outplacement som strategi er i dag et naturligt element, såvel som en ansættelses- eller onboarding-strategi er. Og så bidrager det til virksomhedens sociale ansvar.

 Hos Peak Rekruttering har vi dygtige og erfarne konsulenter, der alle har arbejdet bredt med rekruttering, outplacement og karriereudvikling. Vi er et moderne konsulenthus, der matcher vores kunder og kandidater på erfaring, kompetencer og værdisæt. Det er med til at sikre høj faglighed og kvalitet i samarbejdet. Vi arbejder på alle niveauer – fra specialister til topledere, og samarbejdet med os foregår i en åben dialog præget af tillid, engagement og respekt.


HVEM ER VI 


PEAK TRANSIT


REFERENCER 


KONTAKT