Outplacement

Outplacement

Vi tilbyder outplacement-forløb

Peak Rekruttering tilbyder også outplacement-forløb. Dette kalder vi for Peak Transit. Forløbet tilbydes til virksomheder, men også kandidater, der søger nyt arbejde. Læs mere om de forskellige forløb herunder:

Til virksomheder

Transit forløb til virksomheder

I en verden i konstant bevægelse, hvor forandringer sker stadigt hurtigere, bliver virksomheders evne til at omorganisere og genplacere sine medarbejdere et konkurrencemæssigt parameter.

Vi hjælper med de svære forandringer

Vi kalder vores outplacement-forløb Peak Transit, og med det tilbyder vi en god og professionel håndtering af det at opsige medarbejdere. Vi fungerer som en fortrolig partner for både virksomheden og den enkelte kandidat gennem hele processen. Vi hjælper med at tilpasse organisationen og støtter de enkelte medarbejdere og ledere gennem vanskelige ændringer. At tilpasse organisationen – herunder at opsige medarbejdere – er ofte en svær opgave, fordi det handler om både at håndtere virksomhedens behov og de berørtes situation. I dag er vores samfund særdeles transparent og netværksbaseret, og det rygtes hurtigt, hvis en virksomhed ikke håndterer en afskedigelse professionelt.

Håndter udfordringerne og bevar integriteten

Med vores hjælp kan I håndtere afskedigelser på en respektfuld og værdig måde uden at skade evnen til at tiltrække og rekruttere nye medarbejdere i fremtiden. Outplacement som strategi er i dag et naturligt element, såvel som en ansættelses- eller onboarding-strategi er. Og så bidrager det til virksomhedens sociale ansvar. Hos Peak Rekruttering har vi dygtige og erfarne konsulenter, der alle har arbejdet bredt med rekruttering, outplacement og karriereudvikling. Vi er et moderne konsulenthus, der matcher vores kunder og kandidater på erfaring, kompetencer og værdisæt. Det er med til at sikre høj faglighed og kvalitet i samarbejdet. Vi arbejder på alle niveauer – fra specialister til topledere, og samarbejdet med os foregår i en åben dialog præget af tillid, engagement og respekt.

Til kandidater

Transit forløb til medarbejdere

De fleste mennesker oplever stærke følelser og reaktioner i forbindelse med en opsigelse. Men i et samarbejde med os kan kandidater få hjælp til at bearbejde forandringen og se på nye muligheder i trygge rammer. Vi kan godt lide at se positivt på tingene, og derfor anser vi forløbet omkring en opsigelse som en mulighed for at blive endnu klogere på sig selv og sine kompetencer.

Et skræddersyet forløb: Vi bruger tiden på det, der giver værdi

I vores outplacement-forløb tilbyder vi at hjælpe en opsagt medarbejder videre i karrieren; en proces, hvor det altoverskyggende fokus er orienteringen mod noget nyt. Men ligesom virksomheder og organisationer er forskellige, er mennesker det også. Derfor findes der ingen gode standardløsninger.

Et Peak Transit-forløb bliver tilrettelagt individuelt og ud fra den opsagtes faglige og personlige profil. På den baggrund vil der blive tilknyttet en konsulent, som vil følge den opsagte tæt gennem hele processen, og vi tilpasser løbende indsatsen til den aktuelle situation. Det nye job er ganske vist målet, men vejen derhen må gerne være en god oplevelse.

Med eksperter i ringhjørnet

Gennem vores rekrutteringsforretning har vi indgående kendskab til jobmarkedet. Det giver nogle fordele i arbejdet med samtaleteknikker, netværk og markedsviden, og det gør jobsøgningsprocessen mere effektiv og succesfuld.

Hos Peak Rekruttering har vi dygtige og erfarne konsulenter, der alle har arbejdet bredt med rekruttering, outplacement og karriereudvikling. Vi er et moderne konsulenthus, der matcher vores kunder og kandidater på erfaring, kompetencer og værdisæt, hvilket er med til at sikre høj faglighed og kvalitet i samarbejdet. Og det er vigtigt for os, at samarbejdet med os foregår i en åben dialog præget af tillid, engagement og respekt.