Hvem er vi

Vores vision & mission

Hvem er vi?

Hos Peak Rekruttering har vi mange års erfaring fra rekrutteringsbranchen, og vi driver vores forretning på dén måde, der giver allermest mening – med en fleksibilitet til at imødekomme skiftende behov. Vores agile tilgang og fleksibilitet i processer afspejler vores fokus på kundernes specifikke behov. Dette afspejles også i vores prissætninger.  

Vi lægger stor vægt på ordentlighed og at være gennemsigtige i vores samarbejder. Det betyder ikke blot at give vores kunder en indsigt i kandidatfeltet, men også at guide dem gennem det komplekse arbejdsmarked. Vi skaber tillid ved at formidle om markedets dynamik og identificere de mest attraktive kandidater. Vi stræber efter at levere specialiseret rådgivning til både kunder og kandidater, værner om langvarige relationer og sætter stor pris på de kunder, vi samarbejder med.

Indsigt, forretningsforståelse og uformel professionalisme

Vi er personlige og ansvarsfulde i alle relationer, og vi ser os selv i et ligeværdigt forhold med kandidater såvel som virksomheder. Det er et fælles projekt for os, for vores kunder og vores kandidater at finde den allerbedste løsning. Derfor er gensidig forståelse, fortrolighed og god kemi hjørnesten i vores arbejde.

Fra start har vi lagt vægt på stor Search kapacitet, for at kunne levere effektive rekrutteringsløsninger. Vi stiller med et kompetent hold, der går grundigt og flittigt til værks. Vores kontor er et rart sted – for vores medarbejdere, vores kunder og de kandidater, der kommer forbi. Hos os finder du ingen stive omgangsformer og svedige håndflader. Til gengæld bliver du mødt af imødekommende smil, åbne arme og oprigtig interesse.