Kandidater

Kandidater

Vores kandidater er i trygge hænder

Hos Peak Rekruttering bliver kandidater mødt af imødekommende smil, åbne arme og oprigtig interesse. Vi taler åbent og ærligt med hinanden og gør en ekstra indsats for at skabe en afslappende atmosfære. Det er altafgørende for os at have et godt samarbejde med vores kandidater igennem en rekrutteringsproces.

Da vi løbende får nye stillinger ind, som vi skal hjælpe virksomheder med at finde de rigtige kandidater til, holder vi ofte kontakten til en del af vores kandidater efterfølgende. Også dem der ikke fik jobbet i første omgang. Det betyder meget for os at have et godt netværk af kvalificerede kandidater til fremtidige åbne stillinger. Et kompetent felt af kandidater gør os til en stærk partner for vores kunder. Derfor hilser vi altid interesserede kandidater velkommen.

Vores kandidater er i trygge hænder hos os. Vi arbejder i et fortroligt rum og behandler personer og deres data efter et stærkt etisk regelsæt. Vi vil altid meget gerne modtage nye CV’er til vores database. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.