Kontakt

Kontakt os i dag

Mød teamet bag

Vi står altid til rådighed til besvarelse af eventuelle spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte Allan Jessen eller Bettina Askjær – erfarne konsulenter og ejere af Peak Rekruttering. Derudover har vi et solidt hold af Search Consultants, som ligeledes kan hjælpe med dine spørgsmål til vores forskellige stillingsopslag.

Allan Jessen

Ejer

Allan har en teknisk bagrund og har arbejdet som leder i mange år. Derved har Allan en solid indsigt og erfaring med at besætte komplekse stillinger på leder- og specialistniveau. Allan har en bred forståelse for sammenhænge og funktioner på tværs af fag grænser.

Bettina Askjær

Ejer

Bettina har en solid indsigt i og mange års erfaring med headhunting/rekruttering på alle niveauer. Primært besætter hun ledere-og specialiststillinger. Bettinas ildsjæl og trænede øje for menneskers kompetencer og personlighed sikrer et godt match mellem virksomhed og kandidat.

Mathias Kjærsgaard Christensen

Search Consultant

Med flere års erfaring inden for rekruttering bringer Mathias dybdegående ekspertise og indsigt i rollen som Search Consultant. Hans erfaring giver ham evnen til at identificere de bedste kandidater til forskellige stillinger og sikre et godt match mellem kandidat og virksomhed.

Aske Jakobsen

Search Consultant

Aske har en baggrund i salg og markedsføring samt kandidatgrad i IT, kommunikation og organisation, og har tilegnet sig viden indenfor økonomi, forretningsforståelse og kunderelationer. Aske sikrer kompetente dialoger og stærke relationer med både kunder og kollegaer.

Ilona Seddon

Search Consultant

Med uddannelse som markedsføringsøkonom, bringer Ilona en frisk tilgang og opdateret viden til teamet. Hendes passion for markedsføring, HR og rekruttering gør hende til en værdifuld ressource i at identificere og tiltrække talentfulde kandidater til forskellige roller.

Jonas K. Hollenbo

Search Consultant

Med en baggrund i erhvervsøkonomi og cand.merc. i Strategy, Organisation & Leadership bringer Jonas en teoretisk og praktisk forståelse af strategi og ledelse til teamet. Jonas kan med sin interesse for HR og erfaring indenfor rekruttering matche virksomheden med talentfulde kandidater.

Jacob Stage

Search Consultant

Med en baggrund i statskundskab bringer Jacob dybdegående forståelse af politiske og samfundsmæssige dynamikker til rekrutteringsprocessen. Jacob har fremragende kommunikationsevner og identificerer nøglekompetencer, der gør ham i stand til at matche de rette kandidater.

Liv Bryde Nielsen

Marketingansvarlig

Med uddannelse og erfaring i multimediedesign og marketing er Liv ekspert i at formidle budskaber på tværs af forskellige kanaler. Med hendes kreative tilgang sikrer hun en sammenhængende brandidentitet med fokus på kommunikation, visuelle elementer og generel branding af Peak Rekruttering.