Vælg en side

Hvem er vi

Indsigt, forretningsforståelse og uformel professionalisme

Hos Peak Rekruttering har vi mange års erfaring fra rekrutteringsbranchen, og vi har bygget og driver vores forretning på dén måde, der giver allermest mening – med en fleksibilitet til at imødekomme skiftende behov.

Vi har gjort op med kassetænkning, skemaer og forhørsteknikker. Rekruttering må og skal handle om mennesker, og derfor møder vi altid både kunder og kandidater i øjenhøjde – som de mennesker vi er. Vi er personlige og ansvarsfulde i alle relationer, og vi ser os selv i et ligeværdigt forhold med kandidater såvel som virksomheder. Det er et fælles projekt for os, for vores kunder og vores kandidater at finde den allerbedste løsning. Derfor er gensidig forståelse, fortrolighed og god kemi hjørnesten i vores arbejde.

Vi er en mindre spiller på markedet, og det er helt bevidst. Det gør os nemlig agile og sætter os i stand til at udnytte vores erfaring, værdisæt og menneskekundskaber fuldt ud. Langt bedre, end hvis vi havde været en større organisation med flere beslutningsled og mere bureaukrati. Hos os er der ikke ret langt fra tanke til handling, og vi kan hurtigt lægge om og skabe det bedst mulige forløb for hver enkelt kunde og kandidat.

Vi stiller med et kompetent hold, der går grundigt og flittigt til værks. Vores kontor er et rart sted – for vores medarbejdere, vores kunder og de kandidater, der kommer forbi. Hos os finder du ingen stive omgangsformer og svedige håndflader. Til gengæld bliver du mødt af imødekommende smil, åbne arme og oprigtig interesse.

Vi skal alle kunne slappe af og tale åbent og ærligt med hinanden. Sådan opnår vi de bedste resultater.